top of page
Search

Monika teekond: väljakutse neljas nädal aka "üle pika aja korralik trenn MyFitnessis!"

Loe minu 1.&2. nädala kohta SIIT! Ning 3. nädala kohta SIIT!


Neljas nädal algas nii, et esmaspäev oli perekondlikud üritused ning treeninguga ei vedanud kohe üldse välja. Õnneks olin sellest juba varasemalt teadlik ning kuna meie programmides on täiesti okei muuta treeningpäevasid (eeldusel, et puhkuse aega jääb piisavalt), siis sain ilusti enda nädala ümber sätitud! Iseenesest oli see mulle päris hea- sain anda lihastele ühe lisapäeva taastumiseks 😉

Kuna tegu oli pereüritusega, kus serveeriti toite, mida ei saanud ma ei kaaluda ega ise valmistada, siis kasutasin THE NEW YOU toitumismeetodit, mis on ka väljakutse õpetuses ilusti olemas. Sisestasin kõik toidud, mida sõin, ilusti MyFitnessPali, ning päeva lõpuks kõik klappis jälle ilusti! Sammud sain sel päeval ette tehtud- nägin, et tuleb kiirem päev ning kärutasin hommikul külavahel veidi rohkem :D

Päeva lõpuks leiutasin viisi, kuidas kõik toidud MyFitnessPali ilusti kirja panna ning kuna see on vaid üks võimalustest meie toitumises, siis kui oled meil uus huviline, ära muretse- see ei ole kohe kindlasti kohustuslik! Sel päeval oli mul seda aga väga mugav kasutada!



Jõutreeningud tegin teisipäeval ja neljapäeval, üks päev neist oli väga vihmane. Samas oli väga jahutav terrassil oma jõutreeningud ära teha. Siinkohal mõnus ütlus, mida ka teised tüdrukud Chatis mainisid- ei ole halba ilma, on halb riietus! :D Tegelikult on sellise ilmaga täiega mõnus treenida ning tõeline raudnaise tunne tuleb!


Neljandaks nädalaks olid toimunud vinged muutused- harjutused olid juba pähe kulunud ning sain anda endast maksimumi. Mitte, et ma varem ei andnud, aga sain erakordselt kõvasti ja jõuliselt pingutada, detailne tehnika tuli suurepäraselt välja ja kõiki lihaseid tundsin suurepäraselt! THE NEW YOU harjutustes kasutame suuresti funktsionaalseid harjutusi, kus kaasame igal harjutusel peaaegu tervet keha just selle eesmärgiga, et keha maksimaalselt areneks. Ei pea iga päev hommikust õhtuni trenni tegema vaid kasutades treenides lihaste ja vaimu koostööd, saavutad suurepäraseid tulemusi ka vähemate treeningutega. See aga eeldab seda, et annaksid trennis endast kõik mis anda saab!

Ei ole seda, et on liiga vähe harjutusi, vaid on see, et tegija ei pinguta piisavalt! See on märksõna nii Sulle, armas lugeja, kui ka minule, kes ma sain anda endast suure hurraaga kõik, mis anda oli, sest teadsin, et järgmine nädal tuleb uus kava ja see andis aina rohkem motivatsiooni juurde! Lisasin rohkem raskusi ning hoidsin staatilisi hoidmisi kordades kauem. Programmides on meil alati soovitused, kuidas alustaja saab enda jaoks asju kergemaks teha ning kuidas edasijõudnud saab asju raskemaks teha kui ta tunneb, et see ei ole talle piisav. Kõike seda me õpetame ning kõike seda teen ka mina praegu oma uuel teekonnal ära. Seega tunnen, et see nädal oli justkui eelmise nädala finaal, kus sain endast kõike anda ning sain igal harjutusel hoida kõige raskemal kohal staatilist hoidmist.



Eelmise nädala tipphetkeks oli laupäeva jõusaalis käimine! MyFitness, Järve klubi, TERE TULEMAST! Sellest ma räägin kohe pikemalt! :D Mul oli selline elevuse tunne, nagu oleksin läinud esimesse klassi. Silmad särasid ning tegin videoid ja pilte, olin nii õnnelik, käisin ja teretasin ja nägin enda vanu kliente! Tõesti nii-nii lahe ja ma nii armastan oma tööd!

Trenn jõusaalis oli mu jaoks nagu kirss tordil viimase nelja nädala kavale. Siinkohal ma ütleksin teile kõigile armsad, kes te olete juba edasijõudnud või tunnete, et kodust on võimalik paariks tunniks välja minna, siis investeeri endasse ja mine ja tee seda kava jõusaalis! Kui sa alguses ei soovi teiste ees treenida, siis vali selline aeg, kus on vähem rahvast jõusaalis ning kui seda pole võimalik teha, siis ütlen sulle treenerina- mitte keegi ei tee jõusaalis kõike täiusliku 100% tehnikaga. Seega ei ole midagi, kui midagi läheb nihu või kõik ei tule ideaalselt välja. Mina jooksen ka vahel trenni andes jõusaalis vastu seina! :D Raseduse vältel ma jõusaalis nii ei käinud, nagu varem. Eesmärk oli ikkagi heaolu hoidmine, mitte mingi eesmärgi poole töötamine. Raskused olid väiksemad ning treening oli kindlasti kergem. Paar kuud peale rasedust ei treeninud ma üldse. Esimesed paar nädalat treenisin kodus ning nüüd jõusaalis ülevalt-alla tõmbed tundusid rasked, sest raseduse pärast polnud ma kõhulihast treeninud. Eest-taha tõmme oli samas samasugune nagu varem- nagu polekski midagi muutunud. Ennast maast üles tõmmata oli raskem, keha on ju raskem ning see võtabki natukene aega. Õlg vajab samuti üles surudes pigem arendamist :D Jalakesed on küll tugevad ja arenenud, aga see kuidas nad pärast tunda andsid, oli müstiline. Pea 20 lisakilo, mis nad pikka aega kandsid ei olnud vist jõusaali kõrval midagi. Vinge oli endal vaadata, kuidas eest-taha tõmme oli sama nagu varem, jalad kannatasid suurt raskust, aga pärast andsid tunda ja üldine heaolu oli ikka täiesti teine! MyFitness Järve klubis treenides üle kolme kuu, ma pidin end lausa tagasi hoidma! Mis siis, et see oli see sama kava, mida olin juba üle 3 nädala teinud- see oli uskumatu! Jõusaalis oled sa automaatselt kuidagi rohkem valmis. Jõudu ja jaksu oleks justkui rohkem ning seal on nii palju motiveerivaid asju! Harjutused olid täpselt samad, mis olid viimased paar nädalat, aga kõike sai tehtud suuremate raskustega, pikemate hoidmistega, pause oli vähem ja soojendus pani rohkem higistama! Suurepärane kogemus ja tõesti, kui teil on vähegi võimalust, siis proovi kasvõi 1-2x jõusaali- usu mind, sa näed tohutut vahet!

Keha oli tõesti peale seda käiku väsinud, aga enesetunne oli super, energiat oli tohutult!


Esmaspäeval toitusin MyFitnessPali järgi, palju tegin retseptide järgi, aga lõin ka uusi retsepte! Kuna tulemas on uus väljakutse, siis kokkasin päris palju uusi asju, avastasin uusi suviseid maitseid ning neid on oodata uude väljakutsesse! Mul on siiralt hea meel, et olen naasnud uuesti treeningute ja toitumise juurde ning kõik, kes te küsite, kust ma oma energia saan, siis proovige järgi!


Neljanda nädalaga kaotasin:

-300g

Piht: -1,5cm Reis: -1cm Käsi: +0,5cm (lihaskasv)

Puus: -0,5cm



bottom of page