top of page
Search

Enelini kogemuslugu kaalulangetuse & tervise teekonnal


“Kui alustasin 2023 jaanuaris enda teekonda, ei uskunud ma kunagi, et see teekond kujuneb -34kg. Ma olin väsinud, põlved valutasid jne. Olin sünnitanud kolmanda lapse ja ma ei tundnud end enam ära. Olin suur. Õnnetu. Enesekindlust polnud. Ma ei tundnud end üldse naisena, ega ka ilusa emana. Tundsin end lihtsalt lödeva kujuna, kes kuidagi eksisteerib. Ostsin TheNewYou kava ja muigasin endamisi, et ei hakka ka mina seda kasutama. Ometi hakkasin. Esimesed -10kg läksid ludinal. Vahepeal pidin elukorralduse tõttu pausi tegema. Aga TÄNA olen kaotanud -34 kilo. Sealjuures tihti lastega üksi olles, mis tähendab, et täiskohaga töö+lapsed+kogu majapidamine+koer. See nõudis palju laveerimist, aga tehtud sain! Tahan ka edasi tegutseda. Ma olen uhke, et minus on tulnud välja see seksikas naine, kes särab, kes püüab pilke. Kes jõuab oma lastega möllata ja joosta, mitte väsinult ja õnnetunult diivanil lösutada. Muideks, olen ka patustanud! Aga minu jaoks on oluline püsti tõusta ja jätkata!”


Kui ka Sinagi soovid sellist IMELIST enesetunnet saavutada, siis liitu meie väljakutsega ja viime Sinu unistused täide! Juba 3.06 stardib uus väljakutse Sisemine Sära!✨

Comments


bottom of page