top of page
Search

TNY Tüdrukute edulugu & tagasiside


"☺️Väljakutsest võtan kaasa kergema mina - Hetkel kokku kaalulangus -8.4kg


BTB väljakutse eel olin ilmselgelt ülekaaluline ja ootasin seda " klõpsu" aga no seda ei tulnud. Tuli hoopis sõbranna Mari, kes kutsus liituma selle väljakutsega. Mulle võistlused ja väljakutsed väga meeldivad, see paneb mind tegutsema. Alguses kahtlesin küll, sest jõulud ja aastavahetus jäid väljakutse sisse, aga kaalule astudes ( +3kg) sain aru, et nüüd on aeg teha midagi. 

Teoorias olen ma üpris hea juba kaalualanduses aga praktika tõestab vastupidist, ega ikka kui keegi sulle asju ette ei ütle, siis raske on hoomata kui palju me tegelikult omale ebavajaliku energiat sisse sööme. 


THE NEW YOU väljakutsed on head, sest:

1) ei pea ise sööke välja nuputama, kõik on äppis

2) üli lihtne kasutada äppi

3) saad abi ja tuge kui vajad seda

4) jõusaali ja kodukavad äpis


🤔Mis mulle üllatuseks tuli:

Ma söön õhtul liiga palju süsivesikuid ( riis,tatar,kartul vms) ja way too less valku. Ma valku peaaegu, et ei tarbinudki enne väga. 


Soovitan väljakutsetes osa võtta just neil kellel on raskusi enda toitumisharjumuste muutmisega ja julgustan väljakutse ajal ühendust võtma nende tiimiga kui oled hädas või tahaksid mingipäev tahvli šhoksi nahka pista. Nad helistavad/ kirjutavad sulle ja analüüsivad üle, kust see isu tuleb ja teevad korrektuure menüüs. " ❤️❤️

bottom of page