Hei, armsad! Kas olete juba proovinud uue pakendi saanud Estoveri Piimameister Otto Ricotta kohupiima? Tegu on küll kohupiimaga, aga tal on väga mõnus mahe juustune maitse, mis mulle väga meeldib! Räägingi teile natukene Ricotta kohupiimast ning jagan ka ühte väga mõnusat ja maitsvat retsepti!
Ricotta kohupiim on suurepärane valguallikas, mis on inimorganismile kergesti omastatav. Ricottas leidub hulgaliselt aminohappeid nagu näiteks leutsiini, mis aitab kaasa lihaskasvule. Need on vaid mõned head omadused, miks ricotta kohupiima soovitame. THE NEW YOU teekonnal sobib klassikaline Estoveri Piimameister Otto Ricotta kohupiim Sinu toitumisega suurepäraselt. Kuigi Ricotta on maitselt originaalis üsna mahe ja neutraalne, saame erinevates retseptides selle imelise tooraine särama panna.
Üks neist retseptidest on järgnev:
Ricotta-mustikasaiake
362 kcal
80g Piimameister Otto Ricotta kohupiim
50g Mustikad
Näpuotsatäis kaneeli
20g Mett
70g Täisterarösti/Sepikut
Määri sepikutele heldelt ricotta kohupiima ning vajuta ricotta sisse mustikaid. Pruunista saiu ahjust 10-15 min 200 kraadi juures. Seejärel võta saiad ahjust välja, puista peale kaneeli ning nirista peale mett. Naudi seda suvist tervislikku maiustust!
Toitumisnõustaja ning personaaltreenerina soovitan süüa ricotta kohupiima alati koos täisteraviljaga, lisades kõrvale kas marju või siis soolaseks alternatiiviiks värskete juurviljade või salatiga. Näiteks täisterajahust valmistatud kookides või küpsetistes koos marjadega või isegi salatites, leivamäärdena või valguallikana soolastes roogades. Nii annad oma kehale täisväärtusliku energiat ning vajalikke toitaineid ja hoiad magusaisud kontrolli all.
NB! Estoveri Ricotta kohupiim on saanud endale uue kuue! Seega järgmine kord poes käies viska pilt just sellise pakendi suunas:
Tegin täna hommikuks…maitsev! 🙂