top of page
Search

Kaalulangetuse teooria- lihtsaimast lihtsam

Just, tervislik toitumine on lihtne. Aga tõesti vaid siis, kui Sina lased sellel olla lihtne....


Mida ma selle all silmas pean? Just seda, et kui Sa enda jaoks mingi asja juba enne alustamiks raskeks, keeruliseks ja väsitavaks mõtled, siis täpselt niii vastik see Sinu jaoks olema ka saab. Samuti ei aita kaasa ka erinevad ekstreemsed dieedijutud, kaalulangetuse eesmärgil näljutamine või tavalise tervise juures väga üksluise dieedi tarvitamine. Tuues siia näiteks vaid liha ning salati söömine. MIKS? Sinu toidulauale mahub veel nii palju maitsvat ja huvitavat.

Viimasest rääkides: Esiteks, miks Sa peaksid oma menüüst jätma välja midagi, mida on inimorganism loodud tarbima ning mis peaks olema ilusti taskaalus koos teiste toiduainetega? Süsivesik ja täisteravili annab inimorganismile palju energiat, vitamiine, kiudaineid ning aitab just ebameeldivaid isusid kontrolli all hoida ning selle nö suhkrusõltuvuse kiiresti kõrvaldada.

Vaid ilu nimel jätaksid oma keha heast ja reaalselt vajalikust ilma? Aga kas pikas perspektiivis on see üldse kasulik? See enesetunne kui oma organismi piinad, ei ole ausalt seda kiiret rasvapõletust väärt. Sama kiiresti ning püsivalt on võimalik ka kaalu langetada TERVISLIKULT. Siiski otsivad millegi pärast suurem osa inimesi pigem neid kiirdieete, mis keha hävitavad, mitte ei pöördu tervisliku toidu poole. Mis tundub nii raske?


Tegelikkuses otsitakse tihti seda "easy fix'i" või teise nimega "imepilli" mida EI EKSISTEERI. Kui su keha on lihtsalt üks vägev masinavärk, mis on loodud just rasva süsihappegaasiks muutma, siis miks mitte õppida ükskord lõpuks ära kuidas seda teha LIHTSALT, TERVIST TOETAVALT ning PÜSIVALT? Saad ju reaalselt elu lõpuni ülekaalu probleemidest vabaks...


Just, see viimane lause tundub nagu hea müügiartikkel, aga see on tänapäeval nagu üks kättesaamatu vili ( eriti 40% rasvunute juures Eesti populatsioonist), mis tegelikult teoorias on imelihtne. TARBI VÄHEM ENERGIAT, KUI KULUTAD ning kaotad RASVA. TARBI ROHKEM ENERGIAT, KUI KULUTAD, ning talleta enda kehale RASVA. See on valem, mille järgi soovitan võimalikult ruttu elama hakata ning visata enda peast välja selle suur müra, mis selle kõige ümber keerleb.... tekita vaikus!


Lisan veel igaks juhuks siia ka veel olulise fakti. Selleks, et Su keha võimalikult vägev välja näeks, sul oleks mega immuunsus ning sa pakataksid energiast, soovitan ma ära õppida lihtsa inimorganismile vajaduspõhise toitumise. Kui sööd selle järgi vähem, kui päevas energiat põletad, ongi mega tulemus käes. Keskmiselt tervislik kaalulangetus rasva arvelt oleks ca 0.5 - 1kg nädalas :)


Vaata kindlasti ka lisa www.toitumine.ee , samuti saab abi kõikidest minu programmidest ning väljakutsetest, kus on see toitumine võimalikult lihtsaks tehtud, et saaksid nautida vabat meelt ja imelist keha.



MÕTLE SELLE PEALE ......

Sinu Monika







bottom of page