top of page
Search

Heleni lugu THE NEW YOU'ga.
THE NEW YOU päästis mu elu

Ma olen enda meelest terve elu olnud aktiivne inimene. Jõusaalipakett oli pidevalt olemas, käisin ka postitantsus ja võimaluse korral ratsutamas. Küll aga midagi oli puudu.

Ühel päeval jõusaali minnes vaatasin end peeglist ning - ma polnud rahul ja mitte ainult kehaga, vaid endaga. Sain aru, et ma olen nullpunktis. Ma ei tea, mida jõusaalis tegelikult teha. Ja veel hullem - MINA ei olnud tegelikult prioriteet: läksin jõusaali, kui aega üle jäi kõige muu kõrvalt. Ma olin iseenda unustanud, aga EI TEADNUD seda ja ma ei osanud edasi minna.


Kurtsin oma suurt segast häda sotsiaalmeedias. Ja nagu ingel ilmus mu ellu Monika! Esialgu kahtlesin, nagu inimloomusele ikka kohane, et mida küll juurde veel õppida trennikavast, kuid kusagil kuklas oli teadmine, et mul on seda väga vaja.

Alustasin kavaga ja see ületas kõik mu ootused ning ma vaatasin iseendasse. Nüüd oli trennis käimine mu prioriteet, sest kava nii ette nägi. Ja oi kuidas ma end tundma õppisin - ma ei saanud enam ülejala teha. Teine asi, mida ma enda kohta õppisin - mul oli olnud võimetus normaalselt toituda. Jah, ma ei osanud lihtsalt süüa ja unustasin süüa (minevikus aset leidnud komplekstrauma tõttu oli mu toitumine halb). Tänu Monikale ma pingutasin, et neli korda päevas süüa - toidud olid maitsvad ning mis kõige tähtsam - Monika andis õnge! Ta õpetas, kuidas ise endale tervislik menüü teha.

Mu elu muutus kardinaalselt ning sain teada, et mu elus oligi see puudu - enda prioriteediks pidamine nii söömise mõttes kui ka treeningu jaoks aja leidmine. Ja ma ei saanud varem arugi, et ma end tahaplaanile lükkasin.


Mul on kaks imelist väikest last. Ja nende kõrvalt on kõige tähtsam leida aega iseendale. Üks on rinnalaps, kes vajab ju pidevalt tissi.

Kuidas ma nüüd siis trennis jõuan käia kahe lapse kõrvalt? Annan juhised!

Esiteks rinnalaps - tissitan enne trenni minekut ning pärast trenni minekut pluss trennis olemise ajaks läheb beebi jalutama! Beebi issi jalutab beebiga rõõmuga minu treenimise ajal, sest ta teab, et happy wife = happy life! Issi jalutab lähedal, seega vajadusel saab ta mulle helistada ning jalutan jõusaalist eesruumi, et tissi beebile anda. Tavaliselt ma helistan, kui olen venituseni jõudnud. Ja vanem laps? MyFitnessis on õnneks treenivatele vanematele mängutuba. Või teine variant - see tund-poolteist saab teine laps ka issiga aega veeta.


Pärast minu treeningut lähme kõik spaaosasse ning lõdvestun seal mõnuga ning tunnen, kui hea enesetunne on pärast treeningut!


Igal juhul - polnud isegi palju vaja enda heaolu jaoks, aga KUI PALJU see juurde on andnud kogu perele! Treenimine ning õige toitumine pluss olulised teadmised Monika poolt on mu elu päästnud! Lisaks - iga päev möödub aeg, seega alusta nüüd ning kuu aja pärast on juba kuu möödunud! Tagasi vaadates oled äärmiselt uhke enda üle! Olen läbi elanud selle ning soovitan soojalt!


Comments


bottom of page