top of page
Search

Heleni imeline muutumine meiega!



Kuidas jõudsid THE NEW YOU'ni?

Minu teekond The New You'ni sai alguse juba 2021 aasta kevadel, kui Instagramis jooksis ette TNY reklaam. Kuid sel hetkel tundsin, et ei olnud veel vaimselt päris selles kohas, kus oleksin olnud valmis mingit väljakutset vastu võtma. Viimane aasta oli viinud mu sügavasse auku, mille all olid kannatanud nii vaimne kui füüsiline tervis ning toonud kaasa lisakilosid. Ometi jäi aga mõte oma toitumise korrigeerimisest siiski kuhugi kuklasse tiksuma. Seetõttu avastasin end üha tihedamini end TNY kodulehel ringi vaatamas. Oktoobriks maadlesin juba eriti suure väsimuse, nõrga immuunsuse, pidevate liigesvaludega ning seljavigastusega. Eelviimasel oktoobri nädalal avastasin "Naiseliku Väljakutse" ning otsustasin, et olen piisavalt pikalt oma augus istunud ja on viimane aeg oma toitumine kontrolli alla saada ja taas trennisaali korralikult naaseda. Rohkem endale mõtlemiseks aega ei andnud ning lihtsalt kinnitasin ostukorvi sisu ära. Hetkel olen oma kolmandat väljakutset tegemas. Etteruttavalt võin öelda, et tegu on olnud minu viimaste aastate parima investeeringuga iseendasse. :)

Millest ammutad Sina inspiratsiooni, mis on see, mis paneb väljakutset tehes Sinu silma särama?

Minu suurimaks inspiratsiooniallikaks on minu enda tulemused ning areng. Alguses inspireeris ja motiveeris mind puhtalt tekkinud energiahulk ning iganädalaste mõõtmiste tulemused. Tänasel päeval paneb silma särama juba need tulemused, mille olen siiani saavutanud nii peegelpildis kui vaimselt. Olen õppinud end armastama ja olen enesekindlam. Kui tunnen, et vajan mõnel päeval natukene rohkem meenutust, et miks ma seda teen, siis vaatan selle teekonna jooksul tehtud pilte, et näha, kui kaugele olen juba jõudnud.


Mis on Sinu suurimad motivaatorid treeningteekonnal?

Minu suurimaks motivatsiooniks treeningteekonnal on näha seda, milleks minu keha päriselt võimeline on. Vaatamata sellele, et olin enne väljakutset viimase aasta pigem olnud tagasihoidlikum treenija ning rohkem leidsin end matkaradadelt jalutamast, siis tegelikult olen terve elu armastanud sporti. Seetõttu annavad üha rohkem motivatsiooni järjest paranevad tulemused ning suurenevad treeningraskused. Üks kõige suurim motivaator sel teekonnal on olnud minu juulis saadud seljavigastus. Enne esimese väljakutse algust olin tihedalt teinud koostööd füsioterapeudiga, aga kuna kehakaal oli suur, siis lõplik ravi tänu sellele siiski kippus venima. Tänaseks saan aga öelda, et lõpuks tänu järjepidevale füsioteraapiale ning väljakutsetest tingitud õigele toitumisele ning veidi kohandatud trennile, ei ole vigastus endast enam märku andnud ja valu on kadunud. Selliste tulemuste kogemine on kindlasti üks suurimaid põhjuseid, miks hommikuti kell 5.30 end trennisaalist leian.




Millised on kõige olulisemad muutused, mida peale THE NEW YOU'ga liitumist näinud oled?

The New You on minu elu totaalselt muutnud juba esimesest väljakutse päevast alates. Kõige suurem muutus on seotud minu toitumisega. Varasemalt vältisin ise söögi tegemist. Seetõttu sõin äärmiselt kaootiliselt ning koju saabus väga tihti erinevatest kohtadest tellitud toite. Alates novembrist olen kuuel päeval nädalas toitunud neli korda päevas ning valmistanud kõik oma toidukorrad täiesti ise. Stabiilselt ja tervislikult toitumine on muutunud minu elu täiesti loomulikuks osaks. Teine minu jaoks väga oluline muutus on toimunud vaimselt. Tunnen ennast oma kehas paremini kui kunagi varem ning tänu sellele olen palju õnnelikum ja enesekindlam. Olen lõpuks saavutanud rahu iseendaga ning õppinud olema enda vastu kordades sõbralikum. Tänu sellele olen lasknud lahti igasugustest tulemustega seotud pingetest ning muutnud selle teekonna enda jaoks nauditavaks elustiiliks. Ilmselt tänu sellele, et olen lasknud lahti igasugusest pingest ja stressist olen ma üle mitme aasta taas normaalses kehakaalus. Selleks, et kehalist muutus paremini mõista, siis olen enda küljest jätnud maha tänaseks päevaks 15 kg ning olen pidanud vahetama oma senised suurus 42 püksid suuruse 38 vastu. :)


KÕIGE tähtsam asi, mida oled oma teekonnal õppinud?

Minu jaoks on olnud antud teekond äärmiselt õpetlik ja arendav kogemus. Kui pean tooma välja ühe kõige tähtsama asja, siis selleks on kindlasti usk sellesse, et olen võimeline palju enamaks, kui ma ise arvatagi suudan.

Mida ütleksid inimesele, kes ei ole kindel, kas liituda või ei?

Kõik muutused saavad toimuda ainult siis, kui oled valmis mugavustsoonist välja astuma, kuid pea meeles, et kui ootad selleks sobivat või õiget aega, siis see ei tule kunagi. Seega kui oled juba vähemalt korraks liitumisele mõelnud, siis tasub sellest mõttest siiski kohe kinni haarata ja asuda tegutsema.🙂


Suur aplaus Helenile niivõrd imeliste tulemuste puhul- tema pealehakkamine ning elurõõm on inspiratsiooniks paljudele!





bottom of page