top of page
Search

Emily imeline muutumine THE NEW YOU'ga!


Emily on üks meie imelistest naistest, kes on hakanud enda keha ja vaimu arendama THE NEW YOU abil! Loe, mida Emily enda kogemusest meiega räägib!


Ühel hommikul ärkasin ülesse ning võtsin lahti oma Instagrami nagu iga teiniegi hommik, kuid seekord jäi mulle silma üks eriti motiveeriv väljakutse- väljakutse kus ma saaksin parandada oma tervist, kaalu kui ka vaimset seisu- ,,Kas nüüd või mitte kunagi,’’ oli minu mõte ning ilma edasise mõtlemiseta ma juba olingi teinud investeeringu oma ,,parema mina’’ poole.



Ma olin väga kõhklev eelseisva ees kuna jõusaali kogemus mul puudus ja head toitumisharjumused olid minu jaoks täiesti võõras teema. Aga hirmud on ju selleks, et neid ületada, eriti kui jutt käib Sinu enda tervisest ja heaolust ning andsingi võimaluse jõusaalil end üllatada- MULLE MEELDIS JÕUSAALIS KÄIA! Jah- mina kes ma olin peljanud jõusaali minekut ja arvasin, et trenni teha on raske ja paha ja ebameeldiv, nautisin trenni väga! Ma ei keskendunud mõtetele, mis mind varem kollitais, et keegi vaatab, et ma ei oska jõusaalis midagi teha või, et ma ei ole nii lihastes kui paljud teised seal jõusaalis- Aga kuskilt peab ju alustama! Ja kui ma sain aru, et ma olen seal jõusaalis iseenda heaolu ja tervise pärast, siis muu ei mänginudki enam rolli ning pühendusin täielikult oma enda eesmärkide ja mitte kõrvaliste tegurite peale. Ja sellest piisas, et saada suur motivatsiooni laeng teha seda kõikeseda ühe ajsa- ainult enda jaoks.



Ja kui ma varem arvasin, et ma selleks aega ei leia lapse või koera või kogu pere ja muude kohustuste kõrvalt, siis ka see oli vale arvamus. Kui olin selgeks saanud miks ma selle teekonna ette võtsin, siis pole minu jaoks ka probleem olnud ärgata iga hommik kell 04:00, et minna trenni ja sealt otse edasi tööle.



Kuna jõusaalis käimine muutus minu jaoks naudinguks, sest enesetunne ja füüsiline vorm läksid järjest paremaks, siis mõtivatsiooniks oligi pikemas pildis see suurepärane enesetunne ja energia mis ma trennist ja teadlikust toitumisest sain. Kui minu vaimne ja füüsiline rahulolu liituvad, siis see on üks suurepärane tunne!


Rääkides erinevatest muutustest, siis võin ka arvuliselt välja tuua oma muutused füüsiliselt. Alustasin oma teekonda 03.01.2022 kaaluga 80kg. (Täpsustuseks toon välja ka oma pikkuse, milleks on 180cm, et kogu seisust paremat pilti luua). Nüüd olen seitsmenda nädala lõpuks jõudnud oma ideaal kaalu vahemikku milleks on 70kg-73kg.(hetkel on kaalu numbriks 72,5kg) Enesetunne nii vaimselt kui ka füüsiliselt on suurepärane ning enesekindlus on tõusnud palju. Väärtustan ja hindan nii ennast kui ka omale antud aega palju rohem ja olen enda üle tõeliselt uhke! Kui ma peaks mõtlema, et mis on minu tähtsam asi, mida olen ona teekonnal õppinud, siis kindlasti on see enese kiitmine, enese motiveerimine ja enesesse uskumine- kõik see on aidanud mul saavutada seda tulemust mis praeguseks olen ma suutnud saavutada.


Ma ei väida, et see on koguaeg kerge olnud, aga kui seda teha enda nimel ja omale lahti mõtestatult, siis jõuab ka sihtmärini ja kaugemalegi veel! Olen väga põnevil kuhu mind minu uus trenni- ja toitumisharjumus viivad ning loodan, et minu väike lugu motiveerib ka paljusid teisi tegema enda jaoks seda sammu, et liituda väjakutsega ja teha oma kehale ja hingele suur pai!


EMILY VÄÄRIB ÜHT SUURT APLAUSI- JUST TEMA ON NÄIDE SELLEST, ET VAID MEIE MÕISTUS PANEB ENDALE PIIRE. KUI LASED ENDAL PIIRE ÜLETADA, OLED KÕIGEKS VÕIMELINE!


bottom of page