top of page
Search

Kogemuslugu kaalulangetuse & tervise teekonnal

Esimeste nädalate tagasiside: 

Alustasin selle väljakutsega, et olla parem mina. Kaua ma siis ikka endale luban, et alustan homme ja nii iga päev. Mulle väga meeldib, et toidud on lihtsad ja maitsvad mida valmistada. Joon päevas piisavalt vett, kuigi ka seda pean endale aeg ajalt ikka meelde tuletama. Mulle väga meeldivad ka need treeningvideod ja see, et just koos seletustega, mis teeb treeningu palju lihtsamaks ja pole ka liiga raske neid kaasa teha. Kui ei jõua treeningut kaasa teha, siis proovin rohkem liikuda ja samme tuleb ka siis piisavalt. Kuna mul on väga kaua aega olnud ka kilpnäärme haigus, mida rohtudega küll kontrolli all hoian on siiski edusammud natuke raskemini tulema, aga ma kindlasti ei anna alla ja proovin edasi, sest enesetunne on hea ja raskused ongi ju nende ületamiseks. 🙂


Terve väljakutse tagasiside:  

1. Mis on olnud väljakutses kõige keerulisem? 

Väljakutses otseselt ei olnud midagi keerulist, aga eks kõige raskem on ikka see, et teha endale selgeks mida sa vajad ja mida mitte ja sellega harjumine.  Kõige keerulisem oli harjutada end piisavalt vett tarbima. Tihti pidin endale seda meelde tuletama, sest olin unustanud rohkem vett juua. 

2. Mis oli kõige lihtsam ja loogilisem?

Väljakutses oli väga hea ja lihtne jälgida retsepte , sest neid oligi lihtne valmistada  ja muidugi ka maitsvad. Treeningute juures mulle meeldis just see, et saab kaasa teha video järgi ja just koos seletustega.

3. Mis on su väljakutse suurim õppetund?

Minu väljakutse suurim õppetund on see, et alati saaks rohkem ja paremini. Alla ei tohi kunagi anda.

4. Mis sulle THE NEW YOU väljakutse juures kõige rohkem meeldib?

Mulle meeldib see, et sellest pole raske aru saada. Retseptid on lihtsad, mida valmistada ja treeningvideod arusaadavad ja täiesti tehtavad kõigile

5. Milline retsept meeldib sulle kõige rohkem? 

Retsepte proovisin teha erinevaid, aga meeldisid hommikuti smuutid, kindlasti tortilla põhjal pitsa, pastad ja salatid.

6. Kuidas oled seda kava jälginud ja mis aitas?

Kuna mul on ka kilpnäärmega probleeme ja suutsin olla aasta lõpus haige ja ka tööl tihti väsitav, siis oli aegu, kus lihtsalt olingi väsinud ja ei suutnud end kokku võtta, aga võtsin endale eesmärgiks teha kava nii, et kui ei jõua tervet, siis teen kasvõi pool, aga ei anna alla ja proovin siiski edasi pingutada. Vähemalt aitas ja muutis see kava mu mõtlemist nii palju, et kui tahan magusat, siis söön näiteks puuvilju ja ka poes käies vaatan ringi hoopis teise pilguga kui varem.

7. Miks sa soovitaksid seda programmi teistele? Ja kas üldse soovitaksid?

Seda programmi soovitaksin kindlasti kõigil proovida, kes kaaluga kimpus või ei tea kuidas algust teha. Treening pole raske ja retsepte on tõesti väga hea ja lihtne valmistada. Kõik on hästi  ära seletatud ja lisaks on võimalus alati küsida, kui midagi jääb näiteks arusaamatuks.

8. Kust said mõtte selles väljakutses osaleda ja miks nõustusid osalema?

Kuna mu õde osales ja tegi ettepaneku ka mulle sellest osa võtta, siis mõtlesin et miks ka mitte proovida ja tervislikuma eluviisiga algust teha. 




Kokku kadus kaalu 3kg ja igalt poolt ka mõned sentimeetrid.


Kuna alguses mõõtmist ei toimunud, siis need siin on 3 nädala muutused:


26.detsember

Rinna pealt 130

alt : 119

kõht: 124

puus: 137

reie üm: 69

käe üm: 34.5


13.jaanuar

rinna pealt: 129

alt: 115

kõht: 122

puus: 134

reie üm: 65

käe üm:33


bottom of page