top of page
Search

Avastades veel paremat ennast: Minu kogemus THE NEW YOU kavaga



Jagan oma lugu ja kogemust sellest, kuidas leidsin tee The New You kava juurde ning kuidas see mu elu muutis ning toon välja ka mõned mõtted, miks just selle kavaga edasi minna kavatsen.


Alustan sellest, miks ma valisin just The New You kava - olen varem osalenud ühes nende väljakutses, kuid seekord teadsin, et ka mu sõbranna teeb seda kaasa. Koos on alati lõbusam ning motiveerivam, sest saame üksteist toetada ja innustada. Aga see on vaid lisaboonus, oma eelnevast kogemusest ma tean, et kui TNY kava teha ja ise vaeva näha, siis see töötab 100%!


Minu eesmärk oli vabaneda mõnest lisakilost ning saavutada trimmis keha. Väljakutse ajal langes minu kaal 65kg-lt 60.5kg-ni. Ma olen alati armastanud treenimist, kuid minu suurimaks mureks oli toitumine. Mulle meeldib süüa ja mõnikord lähevad kogused veidi liiga suureks, ma ei tunnetanud enda kehale vajalikku toidu kogust. Siin tuligi appi The New You kava, mille retseptid olid lihtsalt suurepärased. Ja ka lihtsalt valmistatavad! Need pakuvad täisväärtuslikku toitu, mis on maitsev, aga ka pakub teadmist, et kogu sisse söödud ülimaitsev toit toetab mu eesmärkideni jõudmist. Üheks mu igapäevaseks lemmikuks, endalegi üllatusena, sai soolane puder!


Koht, kus pean siiski veel vaeva nägema on toidu kaalumise harjumus, sain seekord hakkama mõõtmisega silma järgi ning mõned asjad mõõtsin mõõdukannuga. Olen kindel, et toidu kaalumine ja koguste jälgimine aitavad mul mõista paremini oma keha vajadusi ja  saavutada soovitud tulemusi kiiremini. Uue väljakutse tarbeks on mul olemas ka toidukaal, aga kindlasti ei tasu kaalu puudumise pärast ka liitumata jätta!


Uus Summerbody väljakutse on minu jaoks võimalus end veelgi paremaks muuta ja teha vigade parandus seal, kus tundsin eelmise väljakutsega, et oleksin pidanud natuke rohkem pingutama. Kes ei tahaks suveks vormis keha, eks ole? Lisaks on oluline meeles pidada ka vee joomist ja igapäevast liikumist ning aktiivsust. Need on lihtsad, kuid olulised tegevused keha kõrval ka meie vaimule, mida mõnikord unustame tähtsustada.


Enne The New You kavaga liitumist ei pööranud ma palju tähelepanu vee tarbimisele ega sammude arvule päevas, kuid nüüd on see muutunud oluliseks osaks minu igapäevasest rutiinist ja ma naudin seda.


Soovitan soojalt kõigil, kes kaaluvad oma teekonna alustamist, valida The New You kava. Isegi neile, kes juba palju treenivad, võib see pakkuda uusi väljakutseid ja tulemusi, mis ületavad ootusi ning seavad suuna veel ägedama, täisväärtuslikuma ja liikuvama elu poole!



Alusta oma teekonda täna!

Anu 

Recent Posts

See All
bottom of page