top of page
Lõunasöögid
Sinu tervisliku ning tasakaalustatud kaalulangetuse eesmärgil soovitame lõunasöögil tarvitada rohkem täisteravilja, sama palju salatit/juurvilju ning pigem vähem valguallikaid. Sinu keha vajab päeval rohkem energiat ning kiudaineid täisteraviljast ning värskest saadusest vitamiinid imenduvad samuti koos sellega paremini, valguallikaid vajad pigem vähem ( sinu organism taastub öösel)
Kui soovid luua iseenda retsepte, lähtu allolevatest kogustest:
-
150g täisteravilja (valmistoode)
-
80g valguallikaid (valmistoode)
-
salat/juurvili (piiranguid ei ole)
Kliki pildil, et avada retsept!

Spagetid seentega
Energia: 346kcal
Sv: 44,2g
R: 6,76g
V: 29,8g
Täisteraspagetid (keedetud) 150g
Šampinjon (toores) 50g
Kanahakkliha (toores) 100g
Soja kaste light 5g
Kookosõli 3.5g
Kuumuta pann ning lisa sinna kookosõli. Pruunista pannil kanahakkliha. Kui hakkliha on pruunistatud, lisa sinna šampinjoniviilud ning sojakaste. Kalla spagetid kana-šampinjoni segule ning kuumuta veel minut, et kõik maitsed saaksid ühilduda. Naudi!
Sv: 44,2g
R: 6,76g
V: 29,8g
Täisteraspagetid (keedetud) 150g
Šampinjon (toores) 50g
Kanahakkliha (toores) 100g
Soja kaste light 5g
Kookosõli 3.5g
Kuumuta pann ning lisa sinna kookosõli. Pruunista pannil kanahakkliha. Kui hakkliha on pruunistatud, lisa sinna šampinjoniviilud ning sojakaste. Kalla spagetid kana-šampinjoni segule ning kuumuta veel minut, et kõik maitsed saaksid ühilduda. Naudi!

Tatraroog munavalgega
Energia: 254kcal
Sv: 40,5g
R: 1,51g
V: 24,3g
Tatar (keedetud) 150g
Munavalge (toores) 160g
Aeduba (Härmavili, külmutatud) 200g
Light soy kaste 5g
Kuumuta pann ning lisa sinna külmutatud aedoad, kui ubade ümber on vesi kadunud ning need on pannil kenasti soojenenud, lisa pannile munavalge ja sojakaste. Valmista munavalge-aedoa rooga nagu munaputru. Sega nii tatar kui munapuder kokku ning serveeri!
Sv: 40,5g
R: 1,51g
V: 24,3g
Tatar (keedetud) 150g
Munavalge (toores) 160g
Aeduba (Härmavili, külmutatud) 200g
Light soy kaste 5g
Kuumuta pann ning lisa sinna külmutatud aedoad, kui ubade ümber on vesi kadunud ning need on pannil kenasti soojenenud, lisa pannile munavalge ja sojakaste. Valmista munavalge-aedoa rooga nagu munaputru. Sega nii tatar kui munapuder kokku ning serveeri!

Carbonara pasta
Energia: 324kcal
Sv: 47,4g
R: 6,41g
V: 21,7g
Täisterapasta (keedetud) 150g
Kalkuni fileesink (1,7%) 20g
Munavalge (toores) 100g
Toidukoor (15%) 5g
Küüslaugu pulber, himaalaja sool, pipar
Kookosõli 3.5g
Iceberg kapsas 50g
Tomat 50g
Kurk 20g
Tükelda sink. Kuumuta pann, lisa sinna kookosrasv ning pruunista seejärel kalkuni fileesingitükid. Kui sink on pruunistatud, lisa sellele munavalge, seda kogu aeg segades, et ei tekiks omlett vaid munapudru taoline tekstuur. Sellele lisa toidukoor ning maitsesta küüslaugupulbri, Himaalaja soola ja pipraga. Lisa kastmele keedetud pasta ning kuumuta pannil veel minut aega. Serveeri tomati-kurgi-kapsa salatiga.
Sv: 47,4g
R: 6,41g
V: 21,7g
Täisterapasta (keedetud) 150g
Kalkuni fileesink (1,7%) 20g
Munavalge (toores) 100g
Toidukoor (15%) 5g
Küüslaugu pulber, himaalaja sool, pipar
Kookosõli 3.5g
Iceberg kapsas 50g
Tomat 50g
Kurk 20g
Tükelda sink. Kuumuta pann, lisa sinna kookosrasv ning pruunista seejärel kalkuni fileesingitükid. Kui sink on pruunistatud, lisa sellele munavalge, seda kogu aeg segades, et ei tekiks omlett vaid munapudru taoline tekstuur. Sellele lisa toidukoor ning maitsesta küüslaugupulbri, Himaalaja soola ja pipraga. Lisa kastmele keedetud pasta ning kuumuta pannil veel minut aega. Serveeri tomati-kurgi-kapsa salatiga.

Kapsahautis
Energia: 479kcal
Sv: 68,7g
R: 11,6g
V: 29,7g
Pruun riis (keedetud) 150g
Peakapsas (toores) 250g
Delikatess hakkliha (Maks ja moorits, toores) 100g
Himaalaja sool, pipar
Puljongikuubik (kanamaitseline) 5g
Lisa väiksema poti põhja delikatess hakkliha, maitsesta see Himaalaja soola ning pipraga. Kui hakkliha on pruunistatud, lisa sellele pool klaasi vett ning purustatud puljongikuubik ja hakitud peakapsas. Lase haududa kuni kapsa tükid on muutunud klaasjaks. Serveeri koos riisiga.
Sv: 68,7g
R: 11,6g
V: 29,7g
Pruun riis (keedetud) 150g
Peakapsas (toores) 250g
Delikatess hakkliha (Maks ja moorits, toores) 100g
Himaalaja sool, pipar
Puljongikuubik (kanamaitseline) 5g
Lisa väiksema poti põhja delikatess hakkliha, maitsesta see Himaalaja soola ning pipraga. Kui hakkliha on pruunistatud, lisa sellele pool klaasi vett ning purustatud puljongikuubik ja hakitud peakapsas. Lase haududa kuni kapsa tükid on muutunud klaasjaks. Serveeri koos riisiga.

Kookoseriisi-munavalge klops
Energia: 349kcal
Sv: 55,2g
R: 5,84g
V: 21,1g
Pruun riis (keedetud) 150g
Munavalge (toores) 140g
Kookosõli 3.5g
Light soy kaste 2.5g
Rukkola 30g
Kirsstomat 30g
Pane pann tulele ning lisa sinna kookosõli ja munavalged ning sojakaste. Munavalge segu sega kuni valmimiseni, siis on tulemus kohevam. Lisa munavalgele keedetud riis ning serveeri rukkola ja kirsstomatitega.
Sv: 55,2g
R: 5,84g
V: 21,1g
Pruun riis (keedetud) 150g
Munavalge (toores) 140g
Kookosõli 3.5g
Light soy kaste 2.5g
Rukkola 30g
Kirsstomat 30g
Pane pann tulele ning lisa sinna kookosõli ja munavalged ning sojakaste. Munavalge segu sega kuni valmimiseni, siis on tulemus kohevam. Lisa munavalgele keedetud riis ning serveeri rukkola ja kirsstomatitega.

Veideliha pilaf
Energia: 462kcal
Sv: 67,4g
R: 9,63g
V: 30,6g
Veiseliha (toores) 100g
Pruun riis (keedetud) 150g
Porgand 100g
Tomatipasta 30g
Sibul 10g
Himaalaja sool, pipar
Oliiviõli 3g
Pruunista pannil veiseliha. Prae pannil tükeldatud porgand ja sibul oliiviõlis pehmeks ning lisa tomatipasta, veiseliha ning riis. Sega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa keedetud pruun riis ning lase natukene kaane all haududa, et maitsed seguneksid.
Sv: 67,4g
R: 9,63g
V: 30,6g
Veiseliha (toores) 100g
Pruun riis (keedetud) 150g
Porgand 100g
Tomatipasta 30g
Sibul 10g
Himaalaja sool, pipar
Oliiviõli 3g
Pruunista pannil veiseliha. Prae pannil tükeldatud porgand ja sibul oliiviõlis pehmeks ning lisa tomatipasta, veiseliha ning riis. Sega korralikult läbi ning maitsesta soola ja pipraga. Lisa keedetud pruun riis ning lase natukene kaane all haududa, et maitsed seguneksid.

Munavalge leivuke
Energia: 210kcal
Sv: 29,8g
R: 5,87g
V: 10,5g
Rukkipala 60g
Avokaado 20g
Munavalge (toores) 60g
Tomat 60g
Rukkola 5g
Spinat 5g
Himaalaja sool
Tomati-tšillikaste (Felix) 3g
Rösti leivuke. Kuumuta pann ja lisa sinna munavalge ja pruunista mõlemalt poolt, maitsesta see Himaalaja soolaga. Lisa leivukesele pruunistatud munavalge, avokaado viilud, tomativiilud, rukkola ning spinat. Nirista peale tomati-tšillikastet.
Sv: 29,8g
R: 5,87g
V: 10,5g
Rukkipala 60g
Avokaado 20g
Munavalge (toores) 60g
Tomat 60g
Rukkola 5g
Spinat 5g
Himaalaja sool
Tomati-tšillikaste (Felix) 3g
Rösti leivuke. Kuumuta pann ja lisa sinna munavalge ja pruunista mõlemalt poolt, maitsesta see Himaalaja soolaga. Lisa leivukesele pruunistatud munavalge, avokaado viilud, tomativiilud, rukkola ning spinat. Nirista peale tomati-tšillikastet.

Külm pastasalat veiselihaga
Energia: 443kcal
Sv: 45,4g
R: 18,3g
V: 26,5g
Täisterapasta (keedetud) 150g
Rukkola 5g
Spinat 15g
Paprika 30g
Tomat 30g
Kurk 10g
Veiseliha sisefilee (toores) 100g
Himaalaja sool
Kookosõli 3.5g
Kuumuta pann- lisa sinna kookosõli ning pruunista veiseliha, maitsesta himaalaja soolaga. Pane kaussi jahtunud täisterapasta, rukkola, spinat, tükeldatud paprika, tomat ja kurk ning pruunistatud veiseliha.
Sv: 45,4g
R: 18,3g
V: 26,5g
Täisterapasta (keedetud) 150g
Rukkola 5g
Spinat 15g
Paprika 30g
Tomat 30g
Kurk 10g
Veiseliha sisefilee (toores) 100g
Himaalaja sool
Kookosõli 3.5g
Kuumuta pann- lisa sinna kookosõli ning pruunista veiseliha, maitsesta himaalaja soolaga. Pane kaussi jahtunud täisterapasta, rukkola, spinat, tükeldatud paprika, tomat ja kurk ning pruunistatud veiseliha.

Kreveti-suitsukana wrap
Energia: 462kcal
Sv: 36,6g
R: 16,4g
V: 44,4g
Täistera tortilla (Rimi) 60g
Spinat 15g
Suitsukana 80g
Kurk 20g
Krevetid (külmutatud, kuumtöödeldud) 70g
Paprika 30g
Roheline sibul 5g
Tomati-tšilli salatikaste (Felix) 10g
Tükelda suitsukana, kurk, sibul ja paprika väikesteks tükkideks. Lisa tortilla keskele kõik komponendid ning kaste, voldi tortilla alguses kokku alt ning seejärel külgedelt. Soovi korral sega tükeldatud komponendid kastmega enne tortillasse lisamist, nii saad mahlasema sisu.
Sv: 36,6g
R: 16,4g
V: 44,4g
Täistera tortilla (Rimi) 60g
Spinat 15g
Suitsukana 80g
Kurk 20g
Krevetid (külmutatud, kuumtöödeldud) 70g
Paprika 30g
Roheline sibul 5g
Tomati-tšilli salatikaste (Felix) 10g
Tükelda suitsukana, kurk, sibul ja paprika väikesteks tükkideks. Lisa tortilla keskele kõik komponendid ning kaste, voldi tortilla alguses kokku alt ning seejärel külgedelt. Soovi korral sega tükeldatud komponendid kastmega enne tortillasse lisamist, nii saad mahlasema sisu.

Kanaburger
Energia: 227kcal
SV: 33,9g
R: 3,6g
V: 16,6g
Rukkileib (Fazer) 60g
Salat 5g
Paprika 10g
Hapukurk 10g
Kanakintsu liha 60g
Broileri maitseaine
Eesti kergeim majonees 20g
Sweet chilli kaste (Santa Maria less sugar) 10g
Rösti soovi korral rukkileib. Röstitud rukkileivale määri majonees ja kata mõlemad rukkileivad salatiga. Viiluta paprika ja hapukurk ning laota rukkileiva vahele. Lisa kana ja Santa Maria Sweet Chilli kaste ning teine rukkileib selle peale ja naudi seda imelist burgerit!
SV: 33,9g
R: 3,6g
V: 16,6g
Rukkileib (Fazer) 60g
Salat 5g
Paprika 10g
Hapukurk 10g
Kanakintsu liha 60g
Broileri maitseaine
Eesti kergeim majonees 20g
Sweet chilli kaste (Santa Maria less sugar) 10g
Rösti soovi korral rukkileib. Röstitud rukkileivale määri majonees ja kata mõlemad rukkileivad salatiga. Viiluta paprika ja hapukurk ning laota rukkileiva vahele. Lisa kana ja Santa Maria Sweet Chilli kaste ning teine rukkileib selle peale ja naudi seda imelist burgerit!

Tšilline oa-hakkliha supp
Energia: 382,6kcal
SV:38,5g
R:14,9g
V:27,2g
Delikatess hakkliha 85g
Kartul 140g
Pitsa ja pasta kaste 80g
Kookosõli 5g
Punane uba 20g
Porgand 20g
Küüslauk 1tk
Sibul 10g
Vesi 200g
Tšillipipar, sool
Koori ja tükelda sibul kartul porgand ja küüslauk
Lisa potti valmis hakklihale kartul, porgand ja pitsakaste, kalla vesi peale ja lase keema
Lisa nõrutatud oad ja keeda tasasel tulel kuniks kõik toiduained on pehmed
SV:38,5g
R:14,9g
V:27,2g
Delikatess hakkliha 85g
Kartul 140g
Pitsa ja pasta kaste 80g
Kookosõli 5g
Punane uba 20g
Porgand 20g
Küüslauk 1tk
Sibul 10g
Vesi 200g
Tšillipipar, sool
Koori ja tükelda sibul kartul porgand ja küüslauk
Lisa potti valmis hakklihale kartul, porgand ja pitsakaste, kalla vesi peale ja lase keema
Lisa nõrutatud oad ja keeda tasasel tulel kuniks kõik toiduained on pehmed

Sepiku-seafilee
Energia: 247kcal
SV: 26,6g
R: 5,1 g
V: 23,0g
Südame sepik 50g
Salat 5g
Eesti kergeim majonees 15g
Erinevad idandid 10g
Seafilee 80g
Kirsstomat 30g
Võta südamesepik ja pane rösterisse. Kui sepik on valminud, lisa peale majonees ja laota salat ning seafilee lõigud. Kaunista kirsstomatite ja idudega ning naudi!
SV: 26,6g
R: 5,1 g
V: 23,0g
Südame sepik 50g
Salat 5g
Eesti kergeim majonees 15g
Erinevad idandid 10g
Seafilee 80g
Kirsstomat 30g
Võta südamesepik ja pane rösterisse. Kui sepik on valminud, lisa peale majonees ja laota salat ning seafilee lõigud. Kaunista kirsstomatite ja idudega ning naudi!

Tai kanabowl
aEnergia: 352kcal
SV:53,9g
R: 2,3g
V: 26,3g
Täistera riisinuudlid 50g
Kanafilee 80g
Šampinjon 100g
Roheline paprika 40g
Punane paprika 40g
Sibul 15g
Brokkoli 60g
Roheline hernes 40g
Sojakaste 20g
Keeda riisinuudlid koos himaalaja soolaga potis valmis. Prae šampinjonid ning lisa valmi kanafilee. Samal ajal kui pliidil asjad valmivad, tükelda paprikad, sibul, brokkoli tükkideks (võid sibula lisada ka varem). Lisa kõik tükeldatud köögiviljad ja herned pannile ning lase paar minutit olla. Seejärel vala sojakaste ja riisinuudlid pannile ning sega ilusti läbi. Maitsesta oma soovi järgi ning lase paar minutit kaane all haududa, et maitsed seguneksid.
SV:53,9g
R: 2,3g
V: 26,3g
Täistera riisinuudlid 50g
Kanafilee 80g
Šampinjon 100g
Roheline paprika 40g
Punane paprika 40g
Sibul 15g
Brokkoli 60g
Roheline hernes 40g
Sojakaste 20g
Keeda riisinuudlid koos himaalaja soolaga potis valmis. Prae šampinjonid ning lisa valmi kanafilee. Samal ajal kui pliidil asjad valmivad, tükelda paprikad, sibul, brokkoli tükkideks (võid sibula lisada ka varem). Lisa kõik tükeldatud köögiviljad ja herned pannile ning lase paar minutit olla. Seejärel vala sojakaste ja riisinuudlid pannile ning sega ilusti läbi. Maitsesta oma soovi järgi ning lase paar minutit kaane all haududa, et maitsed seguneksid.

Tortilla pizza
Energia: 351 kcal
Sv: 39g
R: 11g
V: 22g
Rimi täistera tortilla 60g
Punane sibul 20g
Spinat või bock choi 20g
Metsaseened või šampinjonid 150g
Felixi küüslaugu kaste 20g
Pipar
Pitsamaitseaine
Kanafilee sink 60g
Kookosõli / oliiviõli sprei ca 2g
Lisa tortillale rohkelt kastet ning prae bock choi / spinat, metsaseened ning kanafilee sink läbi. Lisa pitsalt ning maitsesta. Pane pizza umbes 8ks minutiks ahju 180 kraadiga või kuni tortilla on krõbe.
Sv: 39g
R: 11g
V: 22g
Rimi täistera tortilla 60g
Punane sibul 20g
Spinat või bock choi 20g
Metsaseened või šampinjonid 150g
Felixi küüslaugu kaste 20g
Pipar
Pitsamaitseaine
Kanafilee sink 60g
Kookosõli / oliiviõli sprei ca 2g
Lisa tortillale rohkelt kastet ning prae bock choi / spinat, metsaseened ning kanafilee sink läbi. Lisa pitsalt ning maitsesta. Pane pizza umbes 8ks minutiks ahju 180 kraadiga või kuni tortilla on krõbe.

Bolognese kalkuniga
Energia: 415kcal
Sv: 49,3g
R: 14,0g
V: 25,7g
Täistera pasta (Rimi spiraal, keedetud) 150g
Kalkuni hakkliha (toores) 100g
Tomatipasta 20g
Sibul 10g
Himalaaja sool, pipar
Tomat 50g
Kuumuta pann ning lisa pannile hakitud sibul. Kui sibul on klaasjas, lisa kalkuni hakkliha ning pruunista see. Seejärel lisa pannile tomatipasta ja maitseained. Samal ajal pane pasta keevasse vette ning keeda 6-8 minutit. Serveeri värske tomatiga.
Sv: 49,3g
R: 14,0g
V: 25,7g
Täistera pasta (Rimi spiraal, keedetud) 150g
Kalkuni hakkliha (toores) 100g
Tomatipasta 20g
Sibul 10g
Himalaaja sool, pipar
Tomat 50g
Kuumuta pann ning lisa pannile hakitud sibul. Kui sibul on klaasjas, lisa kalkuni hakkliha ning pruunista see. Seejärel lisa pannile tomatipasta ja maitseained. Samal ajal pane pasta keevasse vette ning keeda 6-8 minutit. Serveeri värske tomatiga.

Retro burks
Energia: 330kcal
SV:29,7g
R:9,2g
V:29,3g
Rukkipala 2 viilu
Eesti kergeim majonees 15g
Heinz ketšup 5g
Himaalaja sool
Kookosõli sprei 0.3g
Delikatess hakkliha (toores) 100g
Juust (Juust juku 10%) 1 viil
Lisa rukkipala viilud rösterisse. Kausis sega delikatess hakkliha soola ja pipraga läbi ning suru kokku üheks kotletiks. Prae keskmisel kuumusel kotlett kookosõlis valmimiseni.
Tükelda kapsas ja porgand õhukesteks viiludeks.
Lisa rukkipalale majonees, ketšup ja kapsa-porgandi salat ning selle peale kotlett.
Lisa juust ning pane teine rukkipala peale ja naudi. Kui soovid sooja ja krõbedamat juustu, siis võid juustu 1-2 minutit enne kotleti ära tõstmist pannil lisada kotletile peale ning lasta sulada.
SV:29,7g
R:9,2g
V:29,3g
Rukkipala 2 viilu
Eesti kergeim majonees 15g
Heinz ketšup 5g
Himaalaja sool
Kookosõli sprei 0.3g
Delikatess hakkliha (toores) 100g
Juust (Juust juku 10%) 1 viil
Lisa rukkipala viilud rösterisse. Kausis sega delikatess hakkliha soola ja pipraga läbi ning suru kokku üheks kotletiks. Prae keskmisel kuumusel kotlett kookosõlis valmimiseni.
Tükelda kapsas ja porgand õhukesteks viiludeks.
Lisa rukkipalale majonees, ketšup ja kapsa-porgandi salat ning selle peale kotlett.
Lisa juust ning pane teine rukkipala peale ja naudi. Kui soovid sooja ja krõbedamat juustu, siis võid juustu 1-2 minutit enne kotleti ära tõstmist pannil lisada kotletile peale ning lasta sulada.

Värske riisikauss
Energia: 388kcal
SV: 47g
R: 14g
V: 18g
Pruun riis (Rimi, keedetud) 150g
Beebispinat 30g
Kurk 30g
Papika 30g
Lumekrabi makra 30g
Keedumuna (M suurus) 1tk
Thousand Island kaste (Felix) 30g
Himaalaja sool, pipar
Tükelda keedetud muna kaussi. Tükelda kurk, paprika ja makra ning lisa samasse kaussi. Lisa peale riis, spinat, kaste ning sega kõik läbi. Vajadusel maitsesta maitseainetega.
SV: 47g
R: 14g
V: 18g
Pruun riis (Rimi, keedetud) 150g
Beebispinat 30g
Kurk 30g
Papika 30g
Lumekrabi makra 30g
Keedumuna (M suurus) 1tk
Thousand Island kaste (Felix) 30g
Himaalaja sool, pipar
Tükelda keedetud muna kaussi. Tükelda kurk, paprika ja makra ning lisa samasse kaussi. Lisa peale riis, spinat, kaste ning sega kõik läbi. Vajadusel maitsesta maitseainetega.

Tai kanakarri riisiga
Energia: 475kcal
Sv: 63,3g
R: 12,5g
V: 30,9g
Pruun riis (Rimi, keedetud) 150g
Punane karripasta (Rimi) 5ml
Kookospiim (17-18%) 50ml
Vesi 100ml
Kanafilee (toores) 100g
Himaalaja sool
Tomat 100g
Šampinjonid (toores) 50g
Pruunista pannil kana ning šampinjonid. Lisa kookospiim, 100 ml vett ning karripasta. Maitsesta soolaga ning serveeri kaste riisi ja tomatiga.
Sv: 63,3g
R: 12,5g
V: 30,9g
Pruun riis (Rimi, keedetud) 150g
Punane karripasta (Rimi) 5ml
Kookospiim (17-18%) 50ml
Vesi 100ml
Kanafilee (toores) 100g
Himaalaja sool
Tomat 100g
Šampinjonid (toores) 50g
Pruunista pannil kana ning šampinjonid. Lisa kookospiim, 100 ml vett ning karripasta. Maitsesta soolaga ning serveeri kaste riisi ja tomatiga.

Tofu kauss
Energia: 377kcal
SV:61,4g
R:6,1g
V.19,3g
Täisteranuudlid (keedetud) 150g
Tofu 80g
Punane kapsas 280g
Kurk 80g
Redis 20g
Sojaksate 35g
Seesamiseemned 3g
Maitse järgi tšillit, korianderit ja laimi
Keedetud nuudlitele sega juurde 12g sojakastet ning ülejäänud sojakaste sega tofuga. Küpseta tofut 1-2 minutit keskmisel temperatuuril. Tükelda kapsas, redis ja kurk. Lisa kaussi nuudlid, punane kapsas, redis, kurk ja küpsetatud tofu. Peale lisa ka viilutatud tšilli, värske koriander, laimi viil ja puista peale seesamiseemned.
SV:61,4g
R:6,1g
V.19,3g
Täisteranuudlid (keedetud) 150g
Tofu 80g
Punane kapsas 280g
Kurk 80g
Redis 20g
Sojaksate 35g
Seesamiseemned 3g
Maitse järgi tšillit, korianderit ja laimi
Keedetud nuudlitele sega juurde 12g sojakastet ning ülejäänud sojakaste sega tofuga. Küpseta tofut 1-2 minutit keskmisel temperatuuril. Tükelda kapsas, redis ja kurk. Lisa kaussi nuudlid, punane kapsas, redis, kurk ja küpsetatud tofu. Peale lisa ka viilutatud tšilli, värske koriander, laimi viil ja puista peale seesamiseemned.

Tšilline nuudlipasta
Energia:315kcal
Sv:41,2g
R:2g
V:21,7
Kalkuni hakkliha (toores) 100g
Porgand 30g
Punane kapsas 20g
Paprika 20g
Täisteranuudel (keedetud) 150g
Sriracha kaste 20g
Tšillihelbed
Kookosõli sprei 0,05g
Maitseained
Prae keskmisel kuumusel kalkuni hakkliha kookosõlis koos soola ja pipraga. Samal ajal riivi/viiluta porgand ja kapsas ning tükelda paprika.
Kui hakkliha on valmis, siis lisa pannile nuudlid, porgand, kapsas, paprika. Sega Sriracha kaste veega (50/50) ning lisa pannile ja sega korralikult läbi. Tõsta taldrikule ning kaunista tšillihelvestega.
Sv:41,2g
R:2g
V:21,7
Kalkuni hakkliha (toores) 100g
Porgand 30g
Punane kapsas 20g
Paprika 20g
Täisteranuudel (keedetud) 150g
Sriracha kaste 20g
Tšillihelbed
Kookosõli sprei 0,05g
Maitseained
Prae keskmisel kuumusel kalkuni hakkliha kookosõlis koos soola ja pipraga. Samal ajal riivi/viiluta porgand ja kapsas ning tükelda paprika.
Kui hakkliha on valmis, siis lisa pannile nuudlid, porgand, kapsas, paprika. Sega Sriracha kaste veega (50/50) ning lisa pannile ja sega korralikult läbi. Tõsta taldrikule ning kaunista tšillihelvestega.
bottom of page