top of page
Search

TNY Tüdrukute edulugu & tagasisideOtsustasin kas nüüd või mitte kunagi. Ülekaal hakkas lõpuks tervise peale. Nimelt läksid pahkluud paiste. Targem oleks ikkagi alustada enne, kui tervise peale hakkab, aga ma võtsin end käsile 6 nädalat tagasi ja 3- me nädala pärast kadus see probleem.


Oli väga õige otsus võtta endale toitumisnõustaja ja personaaltreener.Minul on selleks imeline Monika Kahro. Et ikka toituksin ja treeniksin õigesti. Kaalusin 158 kg. 6 nädala pärast teostas treener mulle uue kaalumise ja kaal näitas 146 kg ning tegi mulle uue kehakoostise analüüsi, mis näitas, et olen kaotanud täpselt 10 kg rasva. Suurepärane tulemus, et kõik läks rasva arvelt.


Üli raske oli alustada, aga see on vaeva väärt. Juba saan tuttavatelt komplimente. Aga, mis kõige tähtsam, et tervise probleem on juba kadunud ja kapist lähevad riided, mis enne olid väikesed, nüüd selga. Järjepidevus on see võti, millega saavutad edu. Eriti hea on see, et saan ühel päeval nädalas ühe toidukorra lubada endale süüa, juua mida iganes soovin. See aitab teekonnal püsida, sest muidu ma kaua vastu ei peaks.


Teen 3× nädalas jõutrenni ja 6 h nädalas aeroobset liikumist. Julgesin minna jõusaali, kuigi olen kõige suurem seal. Aga ma ei hooli sellest, sest kaalul on minu tervis ja elu. Kui, mulle loeks teiste arvamus, siis ma ei saaks kodu uksest ka välja minna😀.


Jätkan samas vaimus Monika Kahro abiga❤️

Comentarios


bottom of page