top of page
Search

đŸ„°TNY TĂŒdrukute edulugu & tagasiside

Rasedusega vĂ”tsin juurde 22 kg! Kuigi ma liikusin, tegin aiatöid ja jĂ€lgisin oma toitumist, kuid siiski kaal aina paisus. Oli raske leppida, et sĂŒnnitama minnes olin 102 kg. 6kuud peale lapse saamist jĂ€i kaal 94 kg peale ja kuna olin masenduses ja ei leidnud motti, siis sinna ta jĂ€igi, kuni selle hetkeni kui Ă€kitselt popsas mulle instagramis imearmsa Monika nĂ€gu ja tema challenge. Teadsin, et see on mĂ€rk, kas nûûd vĂ”i mitte kunagi. Olin ikka vĂ€ga skeptiline, kas ikka see aitab mul kaalu langetada, ikkagi 4 korda pĂ€evas toitumine?! Programm kestis juba 2 nĂ€dalat ja -2,5 kg oli ka haihtunud kusagile. Kujutate ette mu rÔÔmu, mu enesekindlus hakkas taastuma. Kuna mu kaalutĂ”us oli suur, siis juba ka pereliikmed hakkasid tegema mĂ€rkusid, et olen suur ja huvitav kas jÀÀngi paksukeseks?See tĂ”mbas nulli lĂ€hedale mu enesekindluse, kuigi oma pere peaks ju mĂ”istvam olema, sain siiski lapse ja keha muutubki paratamatult sellega. Hetkel olen kaotanud 6,5 kg oma kehakaalust pea 5 nĂ€dalaga, ma nĂ€en oma keha muutumas paremaks ning mu tuju ja olek on positiivsemaks lĂ€inud. Lisaks suur boonus on, et ka programmiga saab mu elukaaslane seda toitu, mida teen ja temagi on pea 10 kg kaotanud.  Thenewyou tiim andis mulle vahendid ja mina annan 100% endast et sellest tuleks mega tulemus.  Parim otsus ever liituda selle vĂ€ljakutsega! bottom of page