top of page
Search

🥰TNY Tüdrukute edulugu & tagasiside

Rasedusega võtsin juurde 22 kg! Kuigi ma liikusin, tegin aiatöid ja jälgisin oma toitumist, kuid siiski kaal aina paisus. Oli raske leppida, et sünnitama minnes olin 102 kg. 6kuud peale lapse saamist jäi kaal 94 kg peale ja kuna olin masenduses ja ei leidnud motti, siis sinna ta jäigi, kuni selle hetkeni kui äkitselt popsas mulle instagramis imearmsa Monika nägu ja tema challenge. Teadsin, et see on märk, kas nûûd või mitte kunagi. Olin ikka väga skeptiline, kas ikka see aitab mul kaalu langetada, ikkagi 4 korda päevas toitumine?! Programm kestis juba 2 nädalat ja -2,5 kg oli ka haihtunud kusagile. Kujutate ette mu rõõmu, mu enesekindlus hakkas taastuma. Kuna mu kaalutõus oli suur, siis juba ka pereliikmed hakkasid tegema märkusid, et olen suur ja huvitav kas jäängi paksukeseks?See tõmbas nulli lähedale mu enesekindluse, kuigi oma pere peaks ju mõistvam olema, sain siiski lapse ja keha muutubki paratamatult sellega. Hetkel olen kaotanud 6,5 kg oma kehakaalust pea 5 nädalaga, ma näen oma keha muutumas paremaks ning mu tuju ja olek on positiivsemaks läinud. Lisaks suur boonus on, et ka programmiga saab mu elukaaslane seda toitu, mida teen ja temagi on pea 10 kg kaotanud.  Thenewyou tiim andis mulle vahendid ja mina annan 100% endast et sellest tuleks mega tulemus.  Parim otsus ever liituda selle väljakutsega! Σχόλια


bottom of page